អាថ៌កំបំាងនៃវិធីការពារ នឹងបន្សាបជាតិស្រវឹង

វា​ជា​វិធី​ដ៏​ប្រសើរ​បំផុត​ដែល​មនុស្ស​ម្នាក់ៗ​គួរ​តែ​ដឹង នឹង​ចេះ​កំណត់​ខ្លួន​ឯង​មុនពេល​ពិសា​គ្រឿងស្រវឹងដែល​ធ្វើ​ឲ្យ​ផ្តល់​ផល​ប៉ះ​ពាល់ដល់​សុខ​ភាព។ ក្នុង​ករណី​ដែល​អ្នក​មាន​ការ​ស្ទាក់​ស្ទើរ​ អ្នក​អាច​ប្រើ​អា​ហារ​មួយ​ចំនួន​សម្រាប់​បន្សាប​ជាតិ​ស្រវឹង។ អ្នក​ជំនាញ​ផ្នែក​ឱសថ​បាន​ឲ្យ​ដឹង​ថា មានអាហារបួនប្រភេទដែលអាចជួយការពារ​ និងបន្សាបជាតិស្រវឹងប្រសើរបំផុត។

 
+ ដើម្បីបន្សាបជាតិស្រវឹង
ការប្រើទឹកក្រូចឆ្មា: ទឹក​ក្រូច​ឆ្មា​មាន​ជាតិ​អាស៊ីដ ហើយ​អាច​ផ្តល់​នូវ​ជាតិ​ទឹក​គ្រប់​គ្រាន់​នៅ​ក្នុង​ការ​ធ្វើ​អុក​ស៊ីត​កម្ម​នៃ​គ្រឿង​ស្រវឹង​ដោយ​ជួយ​ឲ្យ​រាង​កាយ​ចៀស​ផុត​ពី​ការ​ខ្សោះ​ជាតិ​ទឹក។ ទឹក​ក្រូច​ឆ្មា​អាច​ជួយ​បន្សាប​ជាតិ​ស្រវឹង។

ប្រើ​សំបក​ចេក ឬធាងចេក: ប្រើ​ត្បាល់​បុក​ប្រហែល​ជា ៥០ ក្រាម​នៃ​សំបក​ចេក ឬ​ធា​ង​ចេក​លាយ​ជា​មួយ​ទឹក​ល្មម បន្ទាប់​មក​ផឹក វា​ចូលក៏​មាន​ប្រសិទ្ធ​ភាព​ក្នុង​ការ​បន្សាប​ជាតិ​ស្រវឹង​ផង​ដែរ។

ម្សៅមី: វិធី​សាស្ត្រ​ដែល​ងាយ​ស្រួល​បំផុត​គឺ​គ្រាន់​តែ​ចាក់​ទឹក​លាយ​ជា​មួ​យ​នឹង​ម្សៅមី ក្រូចឆ្មា ១ ចំហៀង បន្ទាប់​មក​ផឹក​ជា​មួយ​នឹង​ទឹក​សាប​ធម្មតា។

ទឹកដូង: ទទួល​ទាន​ទឹក​ដូង​ ១ ទៅ ២ ផ្លែ អាច​ជួយ​បន្សាប​ជាតិ​ស្រវឹង និង​ជួយ​ការពារ​កោសិកា​ថ្លើម។

+ តិច​និច​ការ​ពារ​កុំឲ្យ​ស្រវឹង
មុន​ពេល​​ពិសា​គ្រឿង​ស្រវឹង ត្រូវ​​ផឹក​​ទឹក​​ដូង​ខ្ចី ១ ផ្លែ និង​សាច់​ដូង​ស្ងួត ១ ដុំ ដូច្នេះ​យើង​នឹង​អាច​ការ​ពារ​កោសិកា​ថ្លើម និង​ជួយ​កំណត់​នូវ​ជាតិ​ស្រវឹង​ដែល​ចូល​មក​ក្នុង​ខ្លួន​យើង​បាន។ គំនិត​បែប​នេះ​អាច​ជួយ​ឲ្យ​យើង​ទាំង​អស់​គ្នាមាន​ភាព​សប្បាយ​រីក​រាយ ប៉ុន្តែ​វា​ក៏​មិន​អាច​ការ​ពារ ឬធា​នា​យើង​បាន​ពេញមួយ​រយ​ភាគរយទេ។ ទោះ​ជា​យ៉ាង​ណា​ក៏​ដោយ វិធី​ដែល​ល្អ​នៅ​តែ​ស្ថិត​នៅ​លើ​ខ្លួនរបស់​អ្នក ជា​អ្នក​ដឹង​នៅ​ពេល​ជាតិ​ស្រវឹង​ចូល​ខ្លួន៕ 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comments:

Post a Comment

Fashion